China turnstile van de snelheidspoort fabrikant

Om een Leider op het gebied van Intelligent Toegangsbeheer te zijn!

Voorraadcode: 832966

Nieuws

April 26, 2021

De DEUR werd toegekend Uitstekende oplossingsprovider voor slimme stadsbouw

Op 23 April, kent 2021, bij het „van de de Veiligheidsindustrievereniging van Shenzhen Slimme 3de Vijfde Lid Representatief Conference en de Concurrentie van 2020 Shenzhen-Vaardigheden concurrentie-Veiligheid Inspecteursberoepsbekwaamheden Ceremonie toe“, Deur (voorraadcode: 832966) toegekend 2020 „Slimme Parkeren Uitstekende Oplossing Service Provider werd“, en toekende een trofee en een certificaat van eer.

laatste bedrijfsnieuws over De DEUR werd toegekend Uitstekende oplossingsprovider voor slimme stadsbouw  0

laatste bedrijfsnieuws over De DEUR werd toegekend Uitstekende oplossingsprovider voor slimme stadsbouw  1

In het verleden jaar 1-2, heeft de DEUR zich onafhankelijk ontwikkeld en meer dan 10 nieuwe producten zoals „Internet van het Systeem van de Dingensaas Wolk“, „de Keten van het Parkerenblok Toepassingssysteem“, „Gezichtserkenning, Temperatuurmeting vernieuwd en het Epidemische de Poortsysteem van het Preventiekanaal“, enz. nam aan de voorbereiding van technische beschrijvingen en normen voor de parkerenindustrie die deel in Shenzhen, high-end gebruikers voorzien van duizenden geïntegreerde oplossingen voor slimme gemeenschappen, parkeerterreinen, toegangspoorten, en toegangsbeheersystemen. Het heeft opeenvolgend meer dan 120 nationale uitvindingsoctrooien en softwareauteursrechten verkregen.
De belangrijke innovatie en de belangrijke kwaliteit zijn het baken van ontwikkeling de van uitstekende kwaliteit van de DEUR. Op deze conferentie, werd Doyle toegekend de „Uitstekende Oplossing Service Provider voor Slim Parkeren“ welverdiend.

 

 

Contactgegevens