China turnstile van de snelheidspoort fabrikant

Om een Leider op het gebied van Intelligent Toegangsbeheer te zijn!

Voorraadcode: 832966

Nieuws

September 1, 2021

De hulp van het DEURmateriaal verhindert epidemieën en hangt strikt het Nationale Ademhalingsgeneeskundecentrum aan

Onlangs, Shenzhen-Deur (voorraadcode: 832966) de temperatuurmeting en de gezichtserkenning geïntegreerde machine werden openlucht antibotsings de schommelingspoorten + van de 24 eenhedenluxe geïnstalleerd op het Nationale Ademhalingsgeneeskundecentrum.

Het Nationale Ademhalingsgeneeskundecentrum werd gevestigd op 26 Juli, 2020. Volgens de ondernemingsnormen van het Nationale Ademhalingsgeneeskundecentrum, besliste de Nationale Gezondheidscommissie aan opstelling het Nationale Ademhalingsgeneeskundecentrum (Guangdong). Zhong Nanshan, academicus van de Chinese Academie van Techniek, diende als eredirecteur van het centrum.

laatste bedrijfsnieuws over De hulp van het DEURmateriaal verhindert epidemieën en hangt strikt het Nationale Ademhalingsgeneeskundecentrum aan  0

laatste bedrijfsnieuws over De hulp van het DEURmateriaal verhindert epidemieën en hangt strikt het Nationale Ademhalingsgeneeskundecentrum aan  1

De openlucht antibotsings de schommelingspoort van de Deurluxe, de gezichtserkenning en temperatuur de meting geïntegreerde die machine op het Nationale AdemhalingsdieGeneeskundecentrum zijn wordt geïnstalleerd een heet-verkoopt product door Deur wordt gelanceerd. De luxueuze openlucht antibotsingsschommelingspoort keurt een brushless motor van gelijkstroom en een stijgende codeur goed, die de kenmerken van stabiele verrichting, machtsconsumptie met lange levensuur, met geringe geluidssterkte en lage hebben. De gezichtserkenning geïntegreerde machine heeft de kenmerken van snelle temperatuurmeting en hoge nauwkeurigheid. Het behandelt veelvoudige functies zoals gezichtserkenning + de meting van de niet-contacttemperatuur + maskeropsporing + menselijke identificatiecontrole + klanten brondieanalyse, effectief vermijdend congestie door lange stroom van mensen in het ziekenhuis wordt veroorzaakt, wordt de stroom van mensen binnen en uit ordelijk. Deze reeks van materiaal is de huidige merkkeus voor administratiebureaus, ondernemingen en instellingen, campus, en de ziekenhuizen geworden om epidemieën te verhinderen.

Contactgegevens